OMG! [Hoe durf ik!] Ik heb mezelf ‘Artist’ genoemd in mijn Instagram bio!

Holy moly! Heb ik net mijn Instagram bio aangepast en hierin het woord “Artist” gezet? Oh gosh, yes I did! Ik heb dat net ‘gewoon gedaan’ nadat ik na lang wikken en wegen een “enough balls-momentje” had daarnet.

Dat ik dit nu gedaan hebt, excites and freaks me out at the same time moet ik zeggen. Ik heb hier al lange tijd over nagedacht en heel wat stemmetjes passeerden de afgelopen tijd de revue waarom allemaal ik dat zeker niet zou moeten doen!

Mijn limiting beliefs

Ready for it? Haha, hier komen ze hoor:

“Wie denk je wel niet dat je bent?”

“Je bent niet goed genoeg om je zo te noemen”

“Wat zullen andere mensen wel niet denken?”

“Kan ik mezelf zo wel noemen?”

“Denk ik dat ik meer ben dan ‘wat werkelijk is’?”

“Ik ben hier nog maar vrij recentelijk mee bezig, wat een audacity (brutaliteit/lef/onbeschaamdheid) van mezelf zeg om me dit zo ‘toe te eigenen’?”

“Je hebt nog lang niet genoeg ervaring om jezelf zo te noemen!”

Serieus allemaal gedachten van mijn ego. Trying to keep me small.

Innerlijk kind onderwerpen om aan te werken!

Ik heb hier gelijk een mooie opsomming voor nog wat innerlijke kind topics voor mezelf om aan te werken. Want waar het allemaal op neerkomt is jezelf de toestemming geven. Jezelf de toestemming geven jezelf een bepaalde rol toe te eigenen en/of jezelf te waarderen. In je eigen kracht stappen! Je intuïtie volgen en doen waar je blij van wordt.

Zoals je in mijn vorige Personal Note (zie HIER de blog versie ervan) kan lezen, ben ik mijn inner spark de focus aan het geven die het verdient. En die heeft alles met meer creativiteit in mijn leven toelaten te maken.

The next step

Ik ben wat stappen aan het zetten die mijn gevoel me verteld te doen en dat voelt ontzettend goed. En een volgende stap om daadwerkelijk ARTIST in mijn Insta bio te zetten hoort daar ook bij, ook al krijg ik daar dus aaaallllleeerrrlei smoesjes, tegenhoudende gedachtes en ego-shenanigangs over te horen. Ik voel dat ik dit moet doen.

Het voelt als de volgende stap om dit te ‘ownen’. Helemaal in die rol te stappen. En mijn gevoel dus kei hard te volgen.

Een daad van zelfliefde

Voor mij voelt het, nu ik ‘artist’ in mijn bio heb gezet, als een daad van zelfliefde. Klinkt misschien echt superstom ofzo, wellicht denk je, wat maakt dat ene woordje uit mens?! Noem jezelf lekker zoals je je wilt noemen. Maar het is meer dan dat. Het is mijn gevoel volgen. En ook al voelt het allemaal superspannend en vindt mijn ego er dus VANALLES van, ik luister er niet meer naar. 

Verdien ik mijn geld momenteel met mijn artwork? Nope.
Heb ik al een hele specifieke eigen stijl? Nope.
Doe ik dit al superlang en ben ik mega ervaren? Nope.
Ben ik ‘een gevestigde naam’? Haha, nope zeker niet.
Heb ik een of andere kunst studie gedaan? Nope.

Maarja, wanneer noem je jezelf iets he?

Wat ik wel weet;

Heb ik veel plezier met het maken van iets moois in de vorm van een schilderij of (digitale) illustratie? Heck yes!

Word ik blij van creëren? Heel erg!

Vertelt mijn inner spark/intuïtie/gevoel me veel meer met creativiteit te doen in mijn leven? Oooohhh yes baby!

Let’s do this!

Nou hoppatee. I’m gonna own and honour the feeling!
Ik noem me vanaf nu dan een Artist, op Instagram dan voor nu, haha! Dat is nu de stap die goed voelt (ook al is het ook wel een gevalletje #beetjeuitmijncomfortzone) . Als iemand me het in real life vraagt ‘what I do’, dan zie ik het voorlopig nog niet gebeuren dat ik het echt zal durven uit te spreken (#nextlevel) dus dan zal ik het houden bij wat ik tegenwoordig zeg als mensen dat vragen: I’m following my JOY. (Goeie conversation starter trouwens ;-)).

Zo, ik hoop dat het je mag inspireren. Ben heel benieuwd of jij op jouw manier hier herkenning in voelt! Laat je het me weten?

Liefs van de allernieuwste artist in (cape) town dan he!

xx Ilse

Over Mij

Author picture
Multi-passionate, mama, ondernemer, creator, schrijver en creatieveling die jou graag helpt next-level te gaan op meerdere vlakken in je leven. Zelfontwikkeling is my love language en ik vind het heerlijk jou daarmee te helpen! Ook heb ik wat creatieve projecten (op de plank liggen) waarmee ik jou gewoon simpelweg blij wil maken, mijn digital artwork is daar momenteel alvast een voorbeeld van.
 
Oh, en een vrij opmerkelijk feitje: Ik reis al sinds de lente van 2018 de hele wereld rond met mijn gezin!
 

Gratis Goodies

Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ilse de Graaf, multi-passionate ondernemer, creator, schrijver, en creatieveling die jou graag helpt next-level te gaan op meerdere vlakken in je leven!

Personal Notes

Verwacht van mij geen posts op social media maar Personal Notes met mijn hartspinsels & updates in je mailbox!

Ilse de Graaf, multi-passionate ondernemer, creator, schrijver, en creatieveling die jou graag helpt next-level te gaan op meerdere vlakken in je leven!
Vraag gratis mijn Engelse Design & Live Your Best Life Starter Kit aan om jouw beste locatie-vrije bestaan te gaan creëren met jouw gezin!

Best Life Starter Kit

Vul hieronder je gegevens in om de Best Life Starter Kit te ontvangen.

Vraag gratis mijn Engelse Design & Live Your Best Life Starter Kit aan om jouw beste locatie-vrije bestaan te gaan creëren met jouw gezin!
Whohooo! Ik heb allerlei toffe gratis weggevers voor jou! Kies maar uit, of download ze allemaal!

Dankbaarheidsdagboek template

Vul hieronder je gegevens in om het Dankbaarheidsdagboek Template te ontvangen.

Whohooo! Ik heb allerlei toffe gratis weggevers voor jou! Kies maar uit, of download ze allemaal!
Download nu gratis deze weggever! 3 stappen die jij vandaag kan zetten om dichter bij jouw DROOMLEVEN te komen!

Droomleven Gids

Vraag je je wel eens af… ‘is dit het nu’? Download gratis mijn Droomleven Gids met hierin 3 stappen richting een leven op jouw voorwaarden, jouw droomleven!

Download nu gratis deze weggever! 3 stappen die jij vandaag kan zetten om dichter bij jouw DROOMLEVEN te komen!