Boost je Persoonlijke Groei: 5 Inspirerende boekentips!

Ontdek deze top 5 inspirerende boeken voor persoonlijke groei die je leven zullen transformeren. Lees en pas de inzichten toe om je doelen te bereiken en je volledige potentieel te benutten.

Hey! Ben je klaar om je leven een boost te geven en jezelf naar een hoger niveau te tillen? Ik ben er in ieder geval altijd voor te porren! Naast het volgen van cursussen, online cursussen en het luisteren van podcasts, lees ik graag boeken. In deze blogpost deel ik graag 5 inspirerende boeken rondom zelfontwikkeling en persoonlijke groei (al zijn er nog zooooveel meer boeken die ik zou kunnen benoemen!). Maar first things first, laten we met deze 5 inspirerende boeken beginnen, stuk voor stuk boeken die vol staan met tips om next-level te gaan wat betreft jouw persoonlijke groei.

Boektip 1: Unlimited Power - Tony Robbins

Tony Robbins’ Unlimited Power is een echte gamechanger en hij is zelfs een van mijn mentors (een van zijn meerdaagse events zoals Unleash the Power Within deed ik al eens)! Dit boek bomvol zit met inzichten en praktische tips om je potentieel te ontwikkelen en je dromen waar te maken. Ga aan de slag met je mindset, lichaam en emoties, en ontdek hoe je je leven kunt transformeren met Tony’s bewezen strategieën.

Schaf hier Unlimited Power van Tony Robbins aan op bol.com. In het Nederlands te verkrijgen als Je Ongekende Vermogens.

Boektip 2: Everything is Figureoutable - Marie Forleo

Deze boektip is echt een van mijn all time personal favorites! Marie Forleo’s boek is je go-to-gids voor het overwinnen van uitdagingen en het realiseren van je dromen. In Everything is Figureoutable (in het Nederlands vertaald als Alles is uitvogelbaar) deelt ze haar filosofie dat elk probleem een oplossing heeft. Dit boek staat vol met praktische tips en oefeningen die je helpen om je doelen te bereiken en je leven naar een hoger niveau te tillen. Ik krijg alweer zin dit boek nog eens een keer te gaan lezen, wel weer in het Engels dan want van de Nederlandse titel krijg ik toch wat allergische uitslag :-p

Boektip 3: You're a Badass (+ You're a Badass at Making Money) - Jen Sincero

Jen Sincero is je persoonlijke cheerleader als het gaat om zelfontwikkeling en financieel succes. In You’re a Badass en het vervolg You’re a Badass at Making Money, vind je inspirerende verhalen, praktische tips en krachtige oefeningen die je helpen om je zelfvertrouwen op te bouwen, je geldblokkades te doorbreken en je leven te veranderen.

Ik las You’re a Badass al eventjes geleden, op vakantie in Tenerife namelijk in 2016, maar deze is me echt bijgebleven omdat het zo leuk geschreven is met toffe humor van de schrijfster. Geen droge kost en lekker toegankelijk dus!

Boektip 4: Atomic Habits - James Clear

Kleine gewoontes, grote veranderingen! In Atomic Habits legt James Clear uit hoe het ontwikkelen van kleine, dagelijkse gewoontes een enorme impact kan hebben op je leven. Dit boek biedt een bewezen systeem om goede gewoontes te creëren, slechte gewoontes af te leren en je leven stap voor stap te verbeteren. Heel interessant!

Boektip 5: The Miracle Morning - Hal Elrod

Word een ochtendmens en verander je leven! The Miracle Morning van Hal Elrod onthult het geheim achter een succesvolle ochtendroutine. Hij deelt een eenvoudig zes-stappen plan om je dag goed te beginnen en je leven te transformeren. Perfect voor iedereen die op zoek is naar meer productiviteit en een gezondere levensstijl. Note to self: ik wil mijn miracle morning routine weer eens oppakken! Doe je met me mee?

Conclusie:

Dat was het! 5 super inspirerende boeken om je leven een flinke boost te geven en je te helpen je doelen te behalen. Elk boek heeft zijn eigen unieke benadering, dus er is vast een boek dat perfect bij jou past. Onthoud alleen wel dat het lezen van de boeken niet genoeg is – je moet de tips en tricks ook echt toepassen in je leven. Dus duik in deze boeken, leer er alles uit wat je kunt en ga ervoor! Blijf jezelf uitdagen en blijf groeien. Veel plezier en succes op je persoonlijke ontwikkelingsreis! 🙂 

Nu ben ik eens benieuwd welk boek jij gaat lezen naar aanleiding van deze blog. Of vertel me welk ander boek rondom persoonlijke ontwikkeling jij onlangs (of al een tijd terug!) gelezen hebt dat jij echt de moeite vond! Deel het hieronder! 

xx Ilse

Over Mij

Author picture
Multi-passionate, mama, ondernemer, creator, schrijver en creatieveling die jou graag helpt next-level te gaan op meerdere vlakken in je leven. Zelfontwikkeling is my love language en ik vind het heerlijk jou daarmee te helpen! Ook heb ik wat creatieve projecten (op de plank liggen) waarmee ik jou gewoon simpelweg blij wil maken, mijn digital artwork is daar momenteel alvast een voorbeeld van.
 
Oh, en een vrij opmerkelijk feitje: Ik reis al sinds de lente van 2018 de hele wereld rond met mijn gezin!
 

Gratis Goodies

Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ilse de Graaf, multi-passionate ondernemer, creator, schrijver, en creatieveling die jou graag helpt next-level te gaan op meerdere vlakken in je leven!

Personal Notes

Verwacht van mij geen posts op social media maar Personal Notes met mijn hartspinsels & updates in je mailbox!

Ilse de Graaf, multi-passionate ondernemer, creator, schrijver, en creatieveling die jou graag helpt next-level te gaan op meerdere vlakken in je leven!
Vraag gratis mijn Engelse Design & Live Your Best Life Starter Kit aan om jouw beste locatie-vrije bestaan te gaan creëren met jouw gezin!

Best Life Starter Kit

Vul hieronder je gegevens in om de Best Life Starter Kit te ontvangen.

Vraag gratis mijn Engelse Design & Live Your Best Life Starter Kit aan om jouw beste locatie-vrije bestaan te gaan creëren met jouw gezin!
Whohooo! Ik heb allerlei toffe gratis weggevers voor jou! Kies maar uit, of download ze allemaal!

Dankbaarheidsdagboek template

Vul hieronder je gegevens in om het Dankbaarheidsdagboek Template te ontvangen.

Whohooo! Ik heb allerlei toffe gratis weggevers voor jou! Kies maar uit, of download ze allemaal!
Download nu gratis deze weggever! 3 stappen die jij vandaag kan zetten om dichter bij jouw DROOMLEVEN te komen!

Droomleven Gids

Vraag je je wel eens af… ‘is dit het nu’? Download gratis mijn Droomleven Gids met hierin 3 stappen richting een leven op jouw voorwaarden, jouw droomleven!

Download nu gratis deze weggever! 3 stappen die jij vandaag kan zetten om dichter bij jouw DROOMLEVEN te komen!